DVR SPRL

Nieuwe STONICEasy 1.2

Vanaf 15.090 €

Vanaf 15.090 €

Nieuwe STONICEasy 1.2

PRIJS

Aanbevolen catalogusprijs 17.690
Korting(a) -1.600 €
Overnamepremie(b) -1.000 €
Uw prijs(c) 15.090

VOORNAAMSTE UITRUSTING(e):

  • Manuele airconditioning
  • Radio 7’’ lcd + RDS + 6 Luidsprekers
  • Bluetooth
  • Led-dagrijlichten en positioneringslicht
  • Parkeersensoren achteraan
  • Achteruitrijcamera
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook
  • Audiobediening aan het stuurwiel

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

Iets uitzonderlijks voor elke dag

Maak het uzelf gemakkelijk in het ruime interieur en geniet van een innovatieve rijervaring met geavanceerde technologie. In de cockpit is alle aandacht op u gevestigd. Recht voor u kijkt u uit over een scherm met essentiële informatie en alle bedieningstoetsen bevinden zich binnen handbereik. Met een dergelijk uitgekiend interieur kunt u zich ten volle concentreren op wat echt telt: het rijden.

De nieuwe Kia Stonic ziet er niet alleen gestroomlijnd en leuk uit maar besteedt ook heel wat aandacht aan ruimte. Zo hebt u steeds voldoende plaats om uw vrienden op een comfortabele manier mee op uitstap te nemen. Gereedschap vervoeren? Geen probleem: Klap de achterbank in delen (60:40) simpelweg neer om een zee van ruimte vrij te maken.

CONNECTIVITEIT

Steeds verbonden met uw wereld

De nieuwe Kia Stonic ondersteunt Apple CarPlay™. Blijf verbonden met uw wereld en uw favoriete audio-inhoud zonder uw aandacht van de weg af te wenden.1

Met Kia's Connected Services powered by TomTom kunt u alles volgen.2 Op het 7”-scherm krijgt u eenvoudig toegang tot informatie over snelheidscamera’s, weer- en verkeersinformatie en nog veel meer.3,4

Houdt u van mooie technologie? De Nieuwe Kia Stonic ook. Kijk maar naar zijn aantrekkelijke, zwevende 7”-aanraakscherm. Dat is uw venster op alles van radio tot navigatie, inclusief zeven jaar gratis kaartupdates.5 passagiers op de achterbank kunnen hun mobiele toestellen aansluiten op een USB-lader om ze een energieboost te geven.

RIJDYNAMIEK

Pure fun op de weg

De nieuwe Kia Stonic, die werd ontwikkeld met het oog op een uitmuntend rijgedrag en comfort, beschikt over een erg responsieve stuurinrichting. Geniet van een hogere stijfheid dankzij een chassis uit ultrasterk staal. Voor puur rijplezier en uiterst alerte reacties telkens u de baan opgaat.

Het rijplezier van deze unieke cross-over voor de stad wordt nog versterkt door de 1.0 T-GDI-motor met 120 pk. Neem plaats, maak uw gordel vast en accelereer naar een ongekend niveau van rijplezier.

DESIGN

Sensaties verzekerd

Het gespierde design van de nieuwe Kia Stonic werd ontworpen voor klanten die elke rit tot een avontuur willen maken. Zijn aerodynamische lijnenspel en opvallende grille versterken uw unieke look, net zoals de spoiler boven de achterruit en de grote luchtinlaat om koellucht aan te zuigen. Geprononceerde spatborden en een bumper en bodemplaat die de luchtstroom regelen, maken deze coole cross-over voor de stad compleet.

Met zijn gestroomlijnde koetswerk met opvallende accenten ademt de nieuwe Kia Stonic sportief rijplezier. De SUV-achtige dakrails vallen op in de massa, terwijl de donker getinte ruiten nieuwsgierige blikken tegengaan en uw eigen privéruimte creëren. Bi-projectiekoplampen met led-dagrijlichten en mistkoplampen met hoekfunctie verlichten de weg voor de 17" lichtmetalen velgen.

Neem plaats en laat u in vervoering brengen door het stijlvolle interieur van de nieuwe Kia Stonic. Kies voor zetels in stof of kunstleder naargelang uw persoonlijke voorkeur. Neem het onderaan afgeplatte stuurwiel in luxeleder stevig in de hand. Verwen uw ogen met de trendy gekleurde inzetstukken en details zoals de contrasterende stiknaden op het stuur en de zetels.

Druk uw persoonlijkheid uit! Stem de nieuwe Kia Stonic helemaal af op uw wensen dankzij de twintig kleurencombinaties voor het dak en het koetswerk. Kies vervolgens een van de zes felle kleurpakketten voor het interieur, waaronder brons, oranje, groen en grijs. Welk pakket weerspiegelt uw persoonlijkheid en voorkeuren het best?

TECHNOLOGIE & VEILIGHEID

Stelt uw belangen centraal

Maak kennis met DRIVE WiSE, Kia's groeiende gamma geavanceerde rijhulpsystemen.6 Deze innovatieve voorzieningen werden ontwikkeld om de weg veiliger te maken en helpen u om snel te reageren op gevaren. Zo kunt u maximaal genieten van elke rit.

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) helpt u om een ongeval te vermijden of de gevolgen ervan te beperken door een waarschuwing te geven en indien nodig automatisch af te remmen.7 Een sensor op de voorbumper en een camera op de voorruit detecteren gevaren in de buurt van uw Kia Stonic, zoals andere voertuigen en voetgangers.

Vermoeidheid of verstrooidheid kunnen heel wat gevaren met zich meebrengen, zowel voor uzelf als voor andere weggebruikers. Lane Departure Warning (LDW) houdt uw positie op de rijstrook in het oog en waarschuwt u met visuele en auditieve signalen, indien u van u rijstrook afwijkt.

Wanneer u met uw grootlichten aan rijdt, detecteert deze grootlichtassistent (HBA) naderende voertuigen om uw lichten automatisch te dimmen. Zo worden andere bestuurders niet verblind, zonder dat u er nog aan hoeft te denken.

Zones die uw ogen niet kunnen zien, houden grote gevaren in. Deze dodehoekwaarschuwing (BCW) met detectie van dwarsverkeer achter de wagen (RCTCW) waarschuwt u wanneer er andere voertuigen in uw dode hoek rijden, voor ieders veiligheid.

Driver Attention Warning (DAW) houdt uw rijstijl nauwlettend in het oog. Als het systeem merkt dat u vermoeid bent, beveelt het aan om een pauze te nemen.

AFMETINGEN

Het design van de nieuwe Kia Stonic is doordacht tot in de kleinste details. Hier vindt u een overzicht van alle buitenafmetingen. Het afgebeelde model staat op 17" lichtmetalen velgen.

Goed om te weten

7 jaar gratis kaartupdates

Als onderdeel van onze hoge kwaliteitsbelofte zijn voor elke nieuwe Kia die af fabriek wordt geleverd met een LG navigatiesysteem zes gratis jaarlijkse kaartupdates beschikbaar. Een uniek aanbod dat er voor zorgt dat uw navigatiesysteem altijd up-to-date is.

logo
7 jaar garantie

De betrouwbaarheid en duurzaamheid van de nieuwe Kia Stonic zijn grondig door ons getest en daarom kunnen wij u hem net als de rest van het Kia-gamma met trots aanbieden met onze toonaangevende garantie. Elke nieuwe Kia wordt geleverd met 7 jaar/150.000 km garantie (km-stand t/m 3 jaar onbeperkt; vanaf 4 jaar 150.000 km).

Accessoires

Veel originele accessoires geschikt voor je wagen.

> Ontdek alle accessoires

Verkoopvoorwaarden

(a) Aanbod voorbehouden aan particulieren van 1.11.2017 t.e.m. 30.11.2017. Aanbod geldig op wagens uit voorraad, zolang de voorraad strekt.

(b) Bij aankoop van een nieuwe Stonic nemen wij u oude wagen over en bieden wij 1.000 € BTWi bovenop de waarde van uw in te ruilen wagen. De wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de nieuwe eigenaar. Het voertuig moet voorzien zijn van de wettlijke documenten. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar moeten dezelfde zijn. Aanbod geldig van 1.11.2017 t.e.m. 30.11.2017. Aanbod enkel geldig op wagens uit voorraad, zolang de voorraad strekt.

(e) Klik hier voor de volledige uitrustingslijst.

* De 7 jaar fabrieksgarantie of 150.000 km (wat eerst bereikt wordt, zonder kilometerbeperking gedurende de eerste 3 jaar).

** Het 7 Year Map Update programma gerechtigt de koper van een Kia wagen verkocht vanaf 01.03.2013 door Kia Motors Belgium via een erkende Kia-verdeler in België of het Groothertogdom Luxemburg en uitgerust met een origineel fabrieksgemonteerd LG-navigatiesysteem, gedurende een periode van 7 jaar vanaf de aflevering van de wagen, tot het bekomen van een jaarlijkse navigatiekaart-actualisatie (maximaal om de twaalf maanden)  bij elke erkende Kia-dealer of Kia-hersteller in de Europese Unie (enkel na afspraak).

Foto's ter illustratie

JURIDISCHE DISCLAIMERS

(1) Apple CarPlay™

De nieuwe Kia Stonic is compatibel met Apple CarPlay™. Apple CarPlay™ is beschikbaar voor de iPhone 5 en recentere modellen. Het systeem heeft een spraakbedieningsfunctie en maakt het de bestuurder mogelijk altijd de handen op het stuur en de blik op de weg te houden. Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple Inc.

(2) TomTom Speed Camera Service

De meeste regeringen en lokale autoriteiten zijn het erover eens dat de TomTom Speed Camera Service het rijden veiliger maakt. TomTom houdt zich aan de lokale wetgeving en past zijn aanbod waar nodig aan.

(3) Kia Connected Services

Deze services zijn gratis gedurende zeven jaar vanaf de eerste verbinding van het navigatiesysteem met het mobiele netwerk.

(4) Een smartphone met data-abonnement is nodig om de diensten te activeren.

 

(5) 7 jaar kaartupdates

In het kader van onze uitgebreide kwaliteitsbelofte heeft elke nieuwe Kia met af fabriek gemonteerd navigatiesysteem recht op zes gratis kaartupdates (een per jaar). Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt.

(6) DRIVE WiSE

De DRIVE WiSE-technologieën zijn assistentiesystemen en ontslaan de bestuurder geenszins van zijn/haar verantwoordelijkheid om het voertuig op elk moment op een veilige manier te besturen. De bestuurder dient altijd zijn/haar rijgedrag aan te passen aan de eigen rijcapaciteiten, de wettelijke voorschriften en de algemene rij- en verkeersomstandigheden. DRIVE WiSE-technologieën zijn niet bedoeld om het voertuig zelfstandig te besturen. Meer informatie vindt u in het instructieboekje van de wagen.

(7) Forward Collision-Avoidance Assist (FCA)

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) is een assistentiesysteem en ontslaat de bestuurder niet van zijn/haar verantwoordelijkheid om het voertuig op elk moment op een veilige manier te besturen. De bestuurder dient zijn/haar rijgedrag altijd aan te passen aan de eigen rijcapaciteiten, de wettelijke voorschriften en de algemene rij- en verkeersomstandigheden. FCA is niet bedoeld om het voertuig zelfstandig te besturen. Meer informatie vindt u in het instructieboekje van de wagen.

(8) 7 jaar/150.000 km fabrieksgarantie op nieuwe wagens

In het kader van onze uitgebreide kwaliteitsbelofte heeft elke nieuwe Kia met af fabriek gemonteerd navigatiesysteem recht op zes gratis kaartupdates (een per jaar). Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt. Het programma is enkel van toepassing op nieuwe Kia's aangekocht na 28 februari 2013 en af fabriek geleverd met een navigatiesysteem. De concessiehouder kan werkuren aanrekenen voor de tijd die nodig is om de update uit te voeren. Het programma van zeven jaar gratis kaartupdates omvat zes updates aangezien Kia-modellen steeds worden geleverd met de recentste kaarten. Dit programma heeft geen invloed op de garantie van het navigatiesysteem. Kia is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de kaartupdates die worden aangeleverd door de kaartleverancier.

icon_brochure icon_build_yours icon_close icon_contact_dealer icon_minus icon_plus icon_sub_nav icon_test_drive kia-logo-3d icon_gallery_nose icon_arrow-right

Kia maakt gebruik van cookies op haar website voor het beheer van webstatistieken, sociale media en ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid. Door onze website te bezoeken of door op "Sluiten" te klikken geeft u toestemming om cookies te gebruiken. Indien u meer informatie wenst over het gebruik van cookies, lees dan ons cookiebeleid.

Geen cookie modus | Meer lezen